- Χριστιανική Φοιτητική Δράση - https://xfd.gr -

Από την υποδοχή των πρωτοετών φοιτητριών!

Όταν κάτι καινούργιο έρχεται και δίνει ελπίδα σε μια ομάδα χρειάζεται ένα ειδικό καλωσόρισμα! Πόσο μάλλον, όταν μιλάμε για τις…πρωτοετείς φοιτήτριες της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης!!!! Νέα μέλη… Νέα ξεκινήματα!!!

Έτσι, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, συγκεντρωθήκαμε όλες για να τις υποδεχτούμε!!! Ξεκινήσαμε με τα πιο θερμά τραγούδια και στη συνέχεια κλείσαμε τα φώτα για να παρακολουθήσουμε την προβολή που θα εισήγαγε και θα κατατόπιζε τις πρωτοετείς μας στο τι ακριβώς είναι η Χριστιανική Φοιτητική Δράση, ένα δείγμα για το τι θα ζήσουν!! Οι πιο μεγάλες και υπεύθυνες των τομέων εξήγησαν και περιέγραψαν τις διάφορες δράσεις της Δράσης μας και παρότρυναν τα νέα μέλη, και όχι μόνο, να συμμετάσχουν ενεργά!!

H συνάντηση είχε και τις βραβεύσεις της…για το διαγωνισμό καλύτερου φωτογραφικού κλικ από την απόδρασή μας στη Κέα-Τζια! Οι συμμετοχές πολλές αλλά δύο ήταν αυτές που ξεχώρισαν, βραβεύτηκαν και καταχειροκροτήθηκαν!

Η λήξη της συνάντησής μας ήρθε με την ευχαριστήρια προσευχή προς Εκείνον που μας αξιώνει  κάθε φορά να συναντιόμαστε! Προς Εκείνον που οδήγησε τα νέα μέλη στη Χριστιανική, Φοιτητική μας παρέα!!

Και με ένα γλυκό κέρασμα έκλεισε το όμορφο καλωσόρισμα στις πρωτοετείς φοιτήτριες του 2015!!Λοιπόν…Καλή συνοδοιπορία σε αυτό το φοιτητικό ταξίδι!!