Ανταπόκριση Υποδοχής Πρωτοετών

0
522
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Μια ξεχωριστή εμπειρία φέτος! Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 υποδεχθήκαμε τους πρωτοετείς φοιτητές μας στη Γ.Ε.Χ.Α. Αγίας Παρασκευής για χορταστικό παιχνίδι και άλλα πολλά!

Από τις 6:00 μ.μ. και για 2 ολόκληρες ώρες είχαμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας μέσα από το παιχνίδι, να γνωριστούμε και να γίνουμε όλοι μια χριστιανική φοιτητική παρέα, το οποίο και επετεύχθη!

Αφού εκτονωθήκαμε και ευχαριστηθήκαμε, συγκεντρωθήκαμε όλοι μαζί μέσα στην αίθουσα για να συζητήσουμε και να καταλάβουμε τι είναι η Χριστιανική Φοιτητική Δράση και πώς μπορούμε ο καθένας μας να συνεισφέρει. Αρχικά, παρακολουθήσαμε το βίντεο του απολογισμού της περσινής χρονιάς, το οποίο περιείχε αποσπάσματα από διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητές μας, όπως και της αληθινής δεμένης παρέας μας. Ύστερα αναφέρθηκαν οι τομείς της οργανωτικής ομάδας της δράσης, μεταξύ αυτών και η ιστοσελίδα της Χ.Φ.Δ, η οποία παρουσιάστηκε και αναλύθηκε σύντομα, αλλά επαρκώς. Επίσης, αναφερθήκαμε και στις εξορμήσεις που πραγματοποιούνται, οι οποίες αποτελούν το τρίτο συνθετικό μας, αυτό της «δράσης».

Είναι πολύ ευχάριστο φέτος, το γεγονός ότι οι πρωτοετείς μας ήταν πολυάριθμοι και πραγματικά εμπλούτισαν τη μικρή μας αυτή κοινότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ