Πάμε και φέτος Θεοσκέπαστη…

3
665
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

8-18 Ιουλίου

η Θεοσκέπαστη ανοίγει για να υποδεχτεί τις φοιτήτριες

της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης

Μια κατασκήνωση που δεν πρέπει να χάσεις…

Τί χρειάζεται να γνωρίζεις:

  • τιμή συμμετοχής: 150€ /τιμή ανά ημέρα: 15€
  • πολύτεκνες οικογένειες: 130€
  • Αναχώρηση για κατασκήνωση Παρασκευή 8/7 και ώρα 10.00π.μ. (Αρχαιολογικό Μουσείο)
  • Αναχώρηση από κατασκήνωση Δευτέρα 18/7 και ώρα 10.00π.μ.

Δηλώσεις θα γίνονται δεκτές κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Πέμπτη 7.00-9.00μ.μ., στο εντευκτήριο της Αγ. Ανυσίας στη Ν. Φωκα 29

 

Δήλωσε κι εσύ…..

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2310223673

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. … και φέτος δεν πάμε Θεοσκέπαστη, διότι και φέτος δεν βολεύουν οι ημερομηνίες! γιατί δεν το βάζουμε αρχές ή μέσα Αυγούστου;; Πάντα τον Ιούλη έχουμε ομάδες και χελιδόνια. Εδώ και χρόνια απλά ακούμε το πόσο τέλεια περνάτε αλλά ποτέ δεν το γευόμαστε!! καλές και οι κατά τόπους φοιτητικές κατασκηνώσεις, αλλά άλλη η χάρη και η παρέα της Θεοσκέπαστης!
    καλά να περάσετε, λοιπόν και να εύχεστε για όσους μένουμε πίσω.

    • Δεν μπορώ να σε καταλάβω αγαπητή μου φίλη.Οι ημερομηνίες των κατασκηνώσεων δεν συμπίπτουν μεταξύ τους απλώς είναι η μια πίσω απο την άλλη.Αν αυτό ειναι πραγματικά που σε δυσκολεύει τότε έχεις την δυνατότητα να λείψεις 2-3 μέρες.Συνεπώς αυτό θα σου κοστίσει λιγότερο και έτσι θα έχεις και εσυ την ευκαιρία να γευτείς την χάρη της Θεοσκέπαστης!Καλή φοιτητική κατασκήνωση σε όλες!!!!

      • Δυστυχώς, αδελφή μου, δεν παρέχεται η δυνατότητα που λες. Επιβάλλεται να λείψω και τις 10 μέρες διότι οι ημερομηνίες των κατασκηνώσεων μας είναι 2-12/7 (ομάδες) και 13-22/7 (χελιδόνια)…άρα, έχω δίκιο να γκρινιάζω… παρεπιπτόντως, έχουμε έλλειμα σε ομαδάρχισσες και χελιδονάρχισσες, όποια ενδιαφέρεται, ευπρόσδεκτη!!! θα την υποδεχτούμε μετά βαϊων και κλάδων! Ασχέτως που θα περάσει φανταστικά, μοναδικά, υπέροχα, καταπληκτικά και…σας έπεισα νομίζω!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ