- Χριστιανική Φοιτητική Δράση - https://xfd.gr -

Μια ημέρα όλο… Δράση!

Κυριακή 29 Ιανουαρίου. Μία ημέρα πλούσια σε ευλογίες.. Μία ημέρα κατά την οποία τα μέλη της Χ.Φ.Δ. Θεσσαλονίκης θα έχουμε την ευκαιρία να συνεκκλησιαστούμε, να συμπονέσουμε και να συναναστραφούμε εν όψει της επικείμενης εξεταστικής.. Μια ημέρα όλο.. Δράση!

Α. Συνεκκλησιασμός στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου

Αρχικά, στις 7:30,  θα συνεκκλησιαστούμε στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου [1], στη συμβολή των οδών Αλεξ. Συμεωνίδη και Περδίκκα. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας Θα ακολουθήσει ιεραποστολική εξόρμηση διάδοσης του περιοδικού “Η Δράση μας”.

~~~

Β. Επίσκεψη αγάπης στο Θεαγένειο

Στη συνέχεια, στα πλαίσια των μηνιαίων επισκέψεών μας σε νοσοκομεία και άλλα ιδρύματα,θα πραγματοποιήσουμε επίσκεψη αγάπης στο αντικαρκινικό νοσοκομείο της πόλης μας, “Θεαγένειο”.

Συγκεκριμένα, μετά από την εξόρμηση του περιοδικού μας, θα κατηφορίσουμε [2] στο νοσοκομείο.

Για όσους έρθουν κατευθείαν στο νοσοκομείο ορίζεται συνάντηση στις 11.15 στην αίθουσα υποδοχής από την πλάγια είσοδο του νοσοκομείου στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου με Αλεξ. Συμεωνίδη. Η πρόσβαση είναι εύκολη με τα αστικά λεωφορεία 10, 11, 58 και 31.

~~~

Γ. Κοπή βασιλόπιτας

Το βράδυ μετά την καθιερωμένη συνάντηση στους κύκλους μελέτης Αγίας Γραφής, θα ακολουθήσει κοπή βασιλόπιτας. Το δώρο για τα 3 φλουριά της βασιλόπιτας είναι μια μοναδική έκπτωση 30% για την εκδρομή στην Πελοπόννησο!