Ξεκινώντας τους κύκλους μας…

2
646
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 οι φοιτήτριες της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών συναντιόμαστε στον 1ο όροφο της ΓΕΧΑ Αμπελοκήπων στις  6.30 μ.μ.! Εκεί θα χαρούμε τη φιλική συντροφιά, θα θυμηθούμε όσα ζήσαμε στην Κατασκήνωση, θα σκύψουμε στον θείο λόγο και φυσικά… θα υποδεχτούμε τις 1οετείς μας!

Μη λείψει καμιά!

(1οετείς, σας περιμένουμε!)

Σημείωση: Επειδή ίσως τότε να είναι αργά… δες τώρα την ανανεωμένη ανακοίνωση για την εκδρομή μας και δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Πρόσβαση: Η ΓΕΧΑ Αμπελοκήπων βρίσκεται πολύ κοντά στη στάση Μετρό “Αμπελόκηποι” και προσεγγίζεται με 4λεπτο περπάτημα από εκεί. Για τα λεωφορεία που περνούν από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, η στάση είναι “Στ. Αμπελοκήπων”!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολλές εξεταστικές δεν θα έχουν τελειώσει εκείνη τη μέρα (Ειδικά μετά τις απεργίες). Προτείνω να αλλάξει η ημερομηνία συνάντησης και να γίνει μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου ή ακόμα και μετά την εκδρομή(!) Δεν πειράζει κανέναν ε;

    • Γιατί να μην ξεκινήσουν οι συναντήσεις;;! Μπορεί κάποιος να θέλει να κάνει ένα διάλειμμα! Που όλοι θέλουμε δηλαδή… Και αντί να το κάνουμε αλλού, ας το κάνουμε στη Δράση μας! και τότε που λες…ας είναι η 2η και η 3η συνάντηση…! Γιατί αν περιμένουμε μια ημερομηνία να μπορούμε όλοι….δεν θα αρχίσουμε ποτέ!
      ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ