“Να τα πούμε;” στο Άσυλο Ανιάτων

1
657
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011 στις 5:00μ.μ. οι φοιτήτριες της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών θα κάνουμε την πρώτη Επίσκεψη Αγάπης μας για φέτος! Πάμε στο Άσυλο Ανιάτων(Καλλιφρονά & Αγίας Ζώνης, Κυψέλη) για να πούμε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, να μάθουμε τα νέα των γνωστών μας πλέον ανθρώπων, να δώσουμε και να πάρουμε χαρά!

Απαραίτητα εφόδια: τριγωνάκι, κιθάρα, ακορντεόν, κοντραμπάσο, χαμόγελο, αγάπη, διάθεση, όρεξη και ό,τι άλλο έχει κάθε μια μας! (ας προσπαθήσουμε να βρούμε ό,τι από αυτά έχουμε αλλά ακόμα κι αν δεν τα βρούμε θα υπάρχει μεγάλο απόθεμα μπαίνοντας στο Άσυλο!)

Καλή αντάμωση!

Πρόσβαση: Το Άσυλο Ανιάτων προσεγγίζεται με 4λεπτο περπάτημα από τη στάση “Καλλιφρονά”! Σε εκείνη τη στάση σταματούν τα τρόλεϊ 3, 5, 11 και 13 που διασχίζουν την Πανεπιστημίου και κάνουν στάση μπροστά από τα Προπύλαια και το τρόλεϊ 14 που διασχίζει τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και κάνει στάση και στην έξοδο Λ.Αλεξάνδρας-Πανόρμου στο Μετρό Αμπελοκήπων!

 

Σημείωση: Λόγω αυτής της Επίσκεψης Αγάπης, μόνο για αυτή τη φορά, το τρίτο μάθημα Βυζαντινής Μουσικής μεταφέρεται την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011 στις 6:00μ.μ. στο Οικοτροφείο μας!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ