“Χριστούγεννα στο κάστρο”

10
952
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 6:15 μ.μ.

οι φοιτητές της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Θεσσαλονίκης

θα παρουσιάσουν τη θεατρική παράσταση

“Χριστούγεννα στο κάστρο”,

βασισμένη σε διασκευή του ομώνυμου διηγήματος

του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για όλους και

θα λάβει χώρα στην αίθουσα της Αλεξ. Σβώλου 42.

Χριστούγεννα στο κάστρο

Θα προηγηθεί στις 4:15 μ.μ. η θεατρική παράσταση για τους Χαρούμενους Αγωνιστές.

Σημειώνεται ότι οι κύκλοι μελέτης Αγίας Γραφής των φοιτητών θα πραγματοποιηθούν κανονικά, λίγο αργότερα, στις 20:20, και το θέμα τους θα είναι χριστουγεννιάτικο.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καταπληκτική η παράσταση! Εντυπωσίαζε σε όλα τα επίπεδα..! Ερμηνείες, πλοκή, ωφέλιμα διδάγματα, μουσική επένδυση… Θα ήθελα πάντως να σταθώ στα σκηνικά του θεατρικού τα οποία ήταν για OSCAR! Πολλά συγχαρητήρια στον κατασκευαστή τους, που έκανε τόσο κόπο για να μας προσφέρει αυτές τις εξαίσιες δημιουργίες που απολαύσαμε σήμερα στην παράσταση! Μπράβο και πάλι μπράβο σ’ όλους τους συντελεστές!

  2. Πολύ ωραίο θεατρικό!! Άκουσα πολύ καλές κριτικές.. Ήταν αρκετά ρεαλιστικό.. Χίλια συγχαρητήρια σε αυτόν που έφτιαξε τα σκηνικά!! Η σκηνοθεσία και η μουσική ήταν επίσης πολύ καλή.. Ενώ κάποιοι ρόλοι… έκλεψαν την παράσταση!

  3. Μπράβο πολύ ωραία και καλοστημένη παρασταση.
    Αλλά μήπως στο Κάστρο (πιο πάνω στην πρόσκληση) θα έπρεπε να μπει το σηματάκι της ΧΦΔ…;;

    • Δεν κυκλοφόρησε έντυπη πρόσκληση για τη ΧΦΔ και, όπως σημειώσαμε, προηγήθηκε παράσταση για τους ΧΑ. Εξάλλου στις θεατρικές παραστάσεις παραδοσιακά συμμετέχουν άτομα και των δύο ομάδων.

      • Εννοούσα ότι θα έπρεπε να συμμετέχουν πιο πολλά παιδια μέλη των Χ.Α. και λιγότερα μέλη της Χ.Φ.Δ. (όπως γινόταν παλαιώτερα.

        • Εμάς εδώ μας αφορά η Χριστιανική Φοιτητική Δράση, η ανακοίνωση της εκδήλωσης έγινε για τους φοιτητές και προανήγγειλε, ότι “οι φοιτητές της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσουν τη θεατρική παράσταση Χριστούγεννα στο κάστρο”. 😉

    • Vasilis, οι φοιτητές που συμμετέσχαν στην παράσταση ήταν ομαδάρχες των Χ.Α. Επομένως, δικαίως, εμφανίζεται το σήμα τους στην αφίσα.
      Ίσως θα έπρεπε όμως η “θεατρική ομάδα της Χ.Φ.Δ.” να κάνει και καμια παράσταση στο Πανεπιστήμιο. Για τους παλιούς, να θυμίσω την παράσταση “Ο Σταυραετός του Μαχαιρά” στο αμφιθέατρο του Φυσικού. Μεγάλες στιγμές!

  4. Απο οτι ακουσα ηταν απο τις καλυτερες παραστασεις που εχουν γινει.με πολυ τραγουδι,ψαλσιμο και πολλα μηνυματα και καποιους εποαγγελματιες ηθοποιους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ