Ξεκινάμε χριστιανικά

2
48
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Φίλε πρωτοετή,

σε μια εποχή που όλα γύρω μας αλλάζουν με φρενὠδεις ρυθμούς και που η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο τίθεται εν αμφιβόλω,

σε καλούμε να συμπορευθούμε μαζί με Αυτόν που είναι πάντοτε ο ίδιος, χθες και σήμερα και στους αιώνες, μαζί με το Χριστό, που δε θα μας προδώσει ποτέ. Μόνο Αυτός αποτελεί την Αλήθεια και λύση των προβλημάτων μας. Μόνο Αυτός αποτελεί το στόχο μας και τη Ζωή μας.

Όλοι μαζί, στη Χριστιανική Φοιτητική Δράση, αγωνιζόμαστε να μορφωθούμε κατά Χριστό, να γνωρίσουμε το θέλημά Του και να βιώσουμε τη ζωή μαζί Του.

Είσαι;

Μάθε για τις δραστηριότητές μας, διάβασε εμπειρίες παλαιότερων μελών, ρίξε μια ματιά στην ποικιλία των εκδηλώσεών μας και μη διστάσεις:

Σε περιμένουμε τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ για να κάνουμε μαζί μια νέα, ανεπανάληπτη, φοιτητική αρχή. Καλή φοιτητική ζωή.

Υποδοχή πρωτοετών 2011

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. «Ήρθα στη Δράση και μου άρεσε πολύ. Είναι πολύ ωραία, είναι… η Μύκονος των Χριστιανών» (ακούστηκε από πρωτοετή φοιτητή στην Υποδοχή Πρωτοετών)!

    • Αρχικά, συγχαρητήρια σε όποιον είχε την ιδέα -αν πρόκειται για πρώτη φορά- να βάλει την αφίσα στο σιδηροδρομικό σταθμό. Έπειτα θα ήθελα να ρωτήσω πώς πήγε η έναρξη; Ήρθε κάποιος τελείως καινούριος;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ