Η Χ.Φ.Δ. ταξιδεύει για Αθήνα και Αίγινα

10
13
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Φύγαμε για Αθήνα και Αίγινα

22 και 23 Μαΐου

Οι φοιτήτριες της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης ξεκινούν για μια ακόμη υπέροχη εκδρομή με πνευματικές ευκαιρίες, όπως το προσκύνημα στον Άγιο Νεκτάριο και την αναστάσιμη αγρυπνία. Όπως επίσης ευκαιρίες για χριστιανική συναναστροφή και στιγμές χαράς, λίγο πριν τη δύσκολη περίοδο της εξεταστικής.

           Δήλωσε τώρα συμμετοχή!!! Οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Κυριακή 20/5.

Περισσότερες Πληροφορίες και δηλώσεις στο τηλέφωνο 2310 223673

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Καλά πόσες εκδρομές θα κάνετε στην Άθηνα;;;
  Μάλλον όποτε το Μέγα Βασίλειο έχει ξεχωριστές ακολουθίες Αθήνα θα είστε!
  Άρα σας περιμένουμε, εκτός από την απόδοση της Αναστάσεως, του χρόνου πάλι την πρωτοχρονιά!!!

 2. Όντως…προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η Χ.Φ.Δ Θεσσαλονίκης πάει και άλλη πολυήμερη εκδρομή…μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα…!Για τις Αθηναίες που περιορίστηκαν σε μία εκδρομή(και αυτή λιγότερο από ένα 24ωρο) είναι λίγο σκανδαλιστικό!
  Αλλά(όπως λένε)…δεν παίζει ρόλο η ποσότητα αλλά η ποιότητα!

 3. Ε εσάς της Αθήνας σας βολεύει… Αδέρφια εν Χριστῳ θα έρθουν πάλι να σας δουν!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι πιο όμορφο; Και τι πειράζει εάν αυτοί κάνουν 2 εκδρομές και εσείς μία μονοήμερη; Τα κορίτσια της ΧΦΔ Θεσσαλονίκης φαίνεται πέρασαν καλά και θέλουν να ξανάρθουν! Καλό ταξίδι! Με το καλό να ἐρθετε στην Αθήνα!

 4. Με τέτοιους προορισμούς…αυτή δεν είναι απλώς εκδρομή! Η ΧΦΔ Αθηνών είναι ούτως ή άλλως στην Αθήνα, με τόσες ευλογίες κάθε τόσο! Και η Αίγινα είναι πραγματικά δίπλα! Οπότε μάλλον…όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αθήνα! Αλλά…να ξαναρθει και η Πάτρα!

 5. Είναι αλήθεια ότι εμείς που είμαστε Αθήνα κάποια πράγματα τα έχουμε συνηθίσει και τα θεωρούμε δεδομένα…
  Όμως να ξέρετε πως και εμείς οι Αθηναίες θέλουμε πάρα πολύ να έρθουμε Θεσσαλονίκη!! Το έχουμε προτείνει πολλές φορές αλλά δεν έχει ευοδωθεί ακόμα. Έχει ο Θεός όμως!Κάποτε θα σας έρθουμε και εμείς 😉

 6. Πως και πως σας περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη!Δηλαδἠ… πόσες φορές πρέπει να ρθούμε στην Αθήνα για να πάρετε την απόφαση να ρθείτε και εσείς έστω μια φορά???
  Άντε λοιπόν ελάτε!!!

 7. Εμείς συμφωνούμε απολύτως!!!
  Αλλά όπως καταλαβαίνεις…δεν εξαρτάται από εμάς!Οι προτάσεις μας για Θεσσαλονίκη δεν έχουν ευοδωθεί…(όπως τονίζει και η χαρούμενη ψυχή!)
  Μάλλον μία είναι η λύση…να μας πάρετε μαζί σας στην επιστροφή!

 8. Πολύ ευχαρίστως!!!
  Πάντως μπορώ να προτείνω μια ιδέα ακόμη καλύτερη μια που τέθηκε το θέμα…να κάνουμε μια κοινή κατασκήνωση γεμάτο θεσσαλονικιές-αθηναϊκές εκπλήξεις!!!
  Έχει ο Θεός όμως!

  • ουαου!!! Η ιδέα σου είναι τέλεια!! Θα έχει πολύ πλάκα… Θα είναι μια καλή αρχή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ