Γενική Εαρινή Συνέλευση 2010

Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)

Την Τρίτη 25 Μαΐου 2010

θα πραγματοποιηθεί η Γενική Εαρινή Συνέλευση των φοιτητών-μελών της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Θεσσαλονίκης, στην οποία θα γίνει ο απολογισμός της ακαδημαϊκής χρονιάς, η αξιολόγηση των πεπραγμένων, καθώς και συζήτηση πάνω στις παρατηρήσεις και τις νέες προτάσεις που θα προκύψουν.

Η φετινή Γενική Εαρινή Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις Καλύβες Χαλκιδικής, όπου θα μεταβούμε με ιδιωτικά οχήματα. Η αναχώρηση θα γίνει από το εντευκτήριο στις 16:30.

Βοήθησε κι εσύ με την παρουσία σου και τη συμμετοχή σου για μια καρποφόρα συνέλευση.

3 ΣΧΟΛΙΑ

1. Νομίζω ήταν μια από τις καλές παρόμοιες εκδηλώσεις. Για όλους τους Τομείς της Χ.Φ.Δ. υπήρχε και πλούσιος απολογισμός και αρκετές παρατηρήσεις και προτάσεις για την επόμενη χρονιά και η συμμετοχή ήταν μάλλον ικανοποιητική.

2. Όπως θυμίσαμε και στη συνέλευση, τα μέλη της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Θεσσαλονίκης μπορείτε κάθε στιγμή να υποβάλετε τις παρατηρήσεις και προτάσεις σας και μέσα από την αντίστοιχη φόρμα: http://www.xfd.gr/thessaloniki/protaseis και μάλιστα για τον Τομέα Διαδικτύου που δεν είχατε την ευκαιρία να αξιολογήσετε εγγράφως στη Συνέλευση.

Τις επόμενες μέρες ίσως δημιουργήσουμε και ηλεκτρονική δημοσκόπηση με σχετικό ερωτηματολόγιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ