Εξόρμηση ΧΡΙΣΤΟΥγέννων στη Φιλοσοφική

2
410
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011, η Χριστιανική Φοιτητική Δράση Αθηνών επιχειρεί Χριστουγεννιάτικη Εξόρμηση στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ για να διαδώσει τη Γέννηση του Χριστού. Αυτή η εξόρμηση θα είναι λίγο διαφορετική καθώς στο τραπεζάκι μας θα υπάρχει μια πληθώρα επίκαιρων και μη βιβλίων για τους συμφοιτητές μας πέραν του Περιοδικού μας και του Χριστουγεννιάτικου φυλλαδίου! Έτσι, θα διαρκέσει λίγο παραπάνω, δηλαδή 10:00π.μ.-3:00μ.μ.! Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη, όση ώρα κι αν μπορεί καθένας!

Καλή Αντάμωση!

 

Πρόσβαση: Η Φιλοσοφική Σχολή βρίσκεται στην Πανεπιστημιούπολη και συγκεκριμένα απέχει ένα 5λεπτο περπάτημα από το τέρμα των λεωφορείων 608 (κάνει στάση στην Ακαδημίας και στο Μετρό του “Ευαγγελισμού”) και 230 (κάνει στάση στο Μετρό των “Αμπελοκήπων”)! Ακόμη, το λεωφορείο 250 (κάνει στάση στο Μετρό “Ευαγγελισμού”) κάνει στάση ακριβώς έξω από τη Φιλοσοφική!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστούμε για την προσπάθειά σας! Ας προσευχηθούμε να δώσει ο Θεός ώστε η ιεραποστολική σας προσπάθεια να πιάσει τόπο και να προσελκύσει το ενδιαφέρον όσων περισσότερων φοιτητών γίνεται ώστε να κατανοήσουμε το πραγματικό μήνυμα των ΧΡΙΣΤΟΥγέννων! Ο Θεός μαζί σας!

  2. Πολύ όμορφα και συγκινητικά! Ειδικά όταν μας πλησίασε ο πάτερ… Ήταν “πληρωμή” μας. Ο Χριστός μας ευλόγησε! Δοξασμένο το όνομά Του! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ