Το Πάσχα ανακαλύπτουμε το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας… ΚΡΗΤΗ!

11
24
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Οι φοιτητές της Χ.Φ.Δ. Αθηνών πάνε…

στην ΚΡΗΤΗ

τη διακαινήσιμο εβδομάδα 7-11 Απριλίου!

Αναχώρηση: Τετάρτη (7 Απρ.) 9 μ.μ. από το λιμάνι του Πειραιά…

Θα επισκεφθούμε μεταξύ άλλων:

 • Χανιά, παλαιά πόλη, Ι.Μ. Αρκαδίου, Ι.Μ. Χρυσοπηγής
 • Ομαλό, Φαράγγι Σαμαριάς
 • Λίμνη Κουρνά, Ρέθυμνο
 • Ηράκλειο, Κνωσό, Ενυδρείο Ηρακλείου
 • Άγιο Νικόλαο, νήσο Σπιναλόγγα

Επιστροφή: αποπλέουμε απ’ το Ηράκλειο την Κυριακή(11 Απρ.) 9 μ.μ.

Συμμετοχή: 280 €

Προκαταβολή: 100 €

Στην τιμή περιλαμβάνονται…όλα:

 • όλα τα εισιτήρια πλοίων, μουσείων, ενυδρείου καθώς και το λεωφορείο
 • 2 διανυκτερεύσεις στα Χανιά, ξενοδοχείο «AKALI», κοντά στην παλιά πόλη (www.akali-hotel.gr)
 • διανυκτέρευση στο κέντρο του Ρεθύμνου, ξενοδοχείο «BRASCOS» (www.brascos.com)
 • 3 γεύματα

Περισσότερες πληροφορίες στον κυκλάρχη σου, στο σχετικό έντυπο ή στο e-mail xfd@mycosmos.gr.

Δηλώσεις αυστηρά μέχρι Κυριακή 21 Φεβρουαρίου με την προκαταβολή και τον αριθμό φοιτητικού πάσο σου!

Σημ.: με την παραπάνω φόρμα δεν κατοχυρώνεται η δήλωση! Θα φροντίσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Συγγνώμη αλλά το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδος από όσο ξέρω είναι η Κύπρος..!!

  • σωστο!
   εξαλου το πασχα ανακαλυπτουμε την ομορφοτερη πολη του κοσμου!!!
   την πολη των ονειρων μασ!
   8-12 απριλιου!
   απο θεσσαλονικη για κωνσταντινουπολη!!!!!!

  • Η Χ.Φ.Δ. μέσω των πολυήμερων εκδρομών της μας βοηθά να γνωρίσουμε πολλές περιοχές της Πατρίδας μας. Να υπενθυμίσουμε ότι τελευταία χρόνια επισκεφθήκαμε Πρέσπες-Φλώρινα, Κωνσταντινούπολη, Πάτμο και Κύπρο

   Μια επισήμανση: καλό θα ήταν να αποφεύγουμε να υποβάλουμε σχόλια που εγκρίνονται μεν, αλλά είναι άσχετα με το θέμα, ειδικά όταν αυτό είναι ανακοινωσιακού περιεχομένου, καθώς ενέχουν τον κίνδυνο προξένησης σύγχυσης στους αναγνώστες.

   Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

   • και η Κύπρος είναι το 3ο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου. Αυτό δεν την κάνει και το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδος;! Εκτός και αν πρέπει να μας το λέει η wikipedia..! Αλλά εκεί δεν θα βρούμε ούτε ότι η Β.Ήπειρος και η Κύπρος είναι ΕΛΛΑΔΑ!! Μας το λέει όμως η Ελληνική Ιστορία.
    Απολογούμαι αν προκάλεσα άλλου είδους σχόλια, δεν το είχα σκοπό. Ήθελα απλά να εκράσω την γνώμη μου.

 2. Παιδιά, καταπληκτικό το πρόγραμμά σας. Είχα πάει στην Κρήτη πριν από 5 χρόνια, αλλά δεν είχα επισκεφτεί το Φαράγγι της Σαμαριάς, ούτε τη Σπιναλόγγα. Εσείς μάλλον έχετε κάνει καλύτερες επιλογές. Μπράβο. Περιμένουμε εντυπωσιακές καλλιτεχνικές φωτογραφίες από αυτά τα δύο φυσικά αριστουργήματα…

 3. Ίσως φανώ λίγο κυνικός… Όμως δεν το κάνω από πρόθεση. Απλώς έκανα μια απλή σκέψη: Νομίζω πως ο διαχειριστής όταν πληκτρολογούσε αυτόν τον τίτλο τον απασχολούσε το πως θα παρουσιάσει την εκδρομή, και την Κρήτη πιο ελκυστική, και υποθέτω πως δε θα πέρασε απ’ το μυαλό του ότι μπορεί κάποιοι να διαφωνούσαν από μια ίσως και υπερβολική προβολή της Κρήτης. Και επίσης πιστεύω πως όλοι συμφωνούμε πως με μια τέτοια ενέργεια δε διακυβεύεται το μέλλον της Κύπρου σε καμία περίπτωση!!

  Αλλά νομίζω πως ήδη έχουμε ξεφύγει από το θέμα. Η ουσία είναι ότι η ΧΦΔ Αθηνών θα πάμε στην Κρήτη 7-11 Απριλίου με την προσδοκία αυτή η εκδρομή να μας μείνει αξέχαστη και λόγω των τόπων που θα επισκεφθούμε αλλά πολύ περισσότερο λόγω του ότι θα ζήσουμε για πέντε μέρες μαζί 5,10,50,100(δεν έχει σημασία ο αριθμός) άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούμε η κάθε μας ενέργεια να έχει κοινή αναφορά στο πρόσωπο του Πανάγαθου. Και αυτό είναι η πεμπτουσία τέτοιων εκδρομών.

  Αυτές τις σκέψεις έκανα και ας με συγχωρέσει όποιος αισθάνθηκε να θίγεται διαβάζοντάς τις. Σίγουρα δεν είχα σκοπό κάτι τέτοιο.

  • Μερικές ακόμα σκέψεις:
   Δεν νομίζω ότι όσοι έκαναν πιο πάνω τα σχόλια ήθελαν να μειώσουν την συγκεκριμένη εκδρομή.
   «Και επίσης πιστεύω πως όλοι συμφωνούμε πως με μια τέτοια ενέργεια δε διακυβεύεται το μέλλον της Κύπρου σε καμία περίπτωση!!» Όταν καλά καλά εμείς δεν πιστεύουμε ότι η Κύπρος είναι ΕΛΛΑΔΑ, και αυτό φαίνεται από τις μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητας, πως περιμένουμε να πείσουμε όλους τους άλλους;
   Σίγουρα ο διαχειριστής ήθελε να προβάλει την εκδρομή στην Κρήτη και θέλω να πιστεύω ότι δεν είχε καμία άλλη πρόθεση. Όμως μέσα από αυτές τις «λεπτομέρειες», φαίνεται το πόσο επηρεαζόμαστε από την σκόπιμη διαβολή της ιστορίας μας και ξεχνάμε τα βασικά.. Γίνονται συχνά τέτοια «λάθη» σε απλές συναντήσεις μεταξύ μας μέχρι και σε επίσημες εκδηλώσεις. Είναι απλά λυπηρό κι ας μην τα προσέχουν όλοι. Ακόμη πιο λυπηρό είναι ότι δεν τα καταλαβαίνουμε..
   Όσο για την εκδρομή δεν αμφιβάλλω ότι όσοι θα πάνε θα περάσουν αξέχαστα!!
   Καλή εκδρομή!!

   • «Όμως μέσα από αυτές τις «λεπτομέρειες», φαίνεται το πόσο επηρεαζόμαστε από την σκόπιμη διαβολή της ιστορίας μας και ξεχνάμε τα βασικά..» Δε λέω ότι έχεις άδικο, αλλά αυτό προϋποθέτει μια ολόκληρη συζήτηση, η οποία δε νομίζω πως καθίσταται πραγματοποιήσιμη τουλάχιστον στο παρόν θέμα, το οποίο όπως είπε και ο διαχειριστής είναι ανακοινωσιακού περιεχομένου. Γι’ αυτό και δε θα δώσω συνέχεια. Ήδη είπα αρκετά. Σε ευχαριστώ για την κατανόηση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ