Το Οικοτροφείο μας γιορτάζει…

6
697
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

proskl_oikotr

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και το πανηγύρι συνεχίζεται….!!!!! Χρόνια πολλά!!!!! η αγία Αικατερίνη να σας προστατεύει και να σας εμπνέει πάντα!!!!

  2. Χρόνια σας Πολλά και ευλογημένα!!
    Η Αγία Αικατερίνη ας είναι το πρότυπό σας σε όλους τους τομείς και το θάρρος και την παρρησία της να τα έχετε παντοτε μαζί σας για να αντιμετωπίζετε κάθε πειρασμό και δυσκολία τόσο στο πανεπιστήμιο όσο και στην πνευματική σας ζωή!

  3. Ευχαριστουμε παρα πολυ αδερφια …….αλλα δν γιορταζει μονο το αγαπημενο οικοτροφειο μας αλλα ολη η Χ.Φ.Δ για αυτο χρονια πολλα σε ολους μας ….Μακαρι η Αγια Αικατερινη να ειναι παντοτε προστατιδα κ βοηθος σε ολη μας τη ζωη …Ας δωσει ο Θεος να ακολουθησουμε κ εμεις το παραδειγμα της….

  4. Είναι η γιορτή που περιμένουμε με ανυπομονισία κάθε χρόνο…μια ευκαιρία να τιμήσουμε όπως αρμόζει την προστάτιδα του οικοτροφείου μας Αγία Αικατερίνη, την “Νύμφην του Χριστού”, που οι πρεσβείες της μας ακολουθούν και μας σκεπάζουν κάθε στιγμή!!!Η άγια και μαρτυρική της πορεία ας είναι οδοδείκτης για την καθεμιά!!!

    Και του χρόνου…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ