Πρώτη εξόρμηση για τη νέα χρονιά!

16
555
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου θα έχουμε την πρώτη εξόρμηση του περιοδικού μας στο Πανεπιστήμιο. Η εξόρμηση θα γίνει στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ, στην Πανεπιστημιούπολη, από τις 11.00 π.μ. έως τις 1.30 μ.μ.

Συνάντηση στην είσοδο της σχολής στις 10.45 π. μ.

Πρόσβαση: Με τα λεωφορεία 250 και 608 από το σταθμό μετρό “Ευαγγελισμός” και με το λεωφορείο 230 από το σταθμό μετρό “Αμπελόκηποι”.

16 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Που είσασταν παιδιά και δεν σας είδα; Πάω α’έτος Ιστορικό-Αρχαιολογικό και δεν είδα τίποτα! Θα ξαναέρθετε; Συγχαρητήρια πάντως για την προσπάθεια και το κουράγιο σας!!!

 2. Απ’ ό,τι άκουσα η εξόρμηση πήγε πολύ καλά… Αναμένουμε μήπως κάποιος από όσους μπόρεσαν να βρεθούν εκεί μας πει αναλυτικότερα!

 3. Όντως η Εξόρμηση πήγε πολύ καλά.Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση.Δεν μπορέσαμε βέβαια να πάμε σε αμφιθέατρα πρωτοετών μιας και στις 12 είχε υποδοχή προτοετών όλων των τμημάτων της Φιλοσοφικής. Πάντως…ήμασταν εμφανείς νομίζω!30 περίπου φοιτητές και φοιτήτριες της Χ.Φ.Δ. στις εισόδους, στους διαδρόμους και στα αμφιθέατρα…δεν θα περάσαμε απαρατήρητοι από τους περισσότερους τουλάχιστον!Με το καλό και στην επόμενη παιδιά!Να είμαστε όλοι συν Θεω!

 4. Δόξα τω Θεω η πρώτη εξόρμηση για τη φετινή χρονιά πήγε πολύ καλά. Είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι η συμμετοχή τόσο των φοιτητριών όσο και των φοιτητών ήταν σχετικά μεγάλη. Είναι πολύ ωραίο και ταυτόχρονα δίνει κουράγιο και θάρρος σε όλους να βλέπουν πολλούς συμπαραστάτες σε μια τέτοια προσπάθεια. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό που μας κάνει να χαρακτηρίζουμε την πρώτη εξόρμηση για φέτος πολύ καλή. Σημαντικό ρόλο κατά την άποψή μου διαδραμάτισε και η διάθεση όλων όσων παρευρέθηκαν σ’ αυτήν την εξόρμηση. Ο ζήλος, η διάθεση για προσφορά και η χαρά των συμμετεχόντων σ’ αυτήν δημιούργησαν ένα πολύ όμορφο κλίμα, έκαναν την παρουσία μας δυναμική και είναι αξιέπαινα. Εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στις υπόλοιπες εξορμήσεις!

  Υ.Γ.: Όσο γι’ αυτούς που δεν μας είδαν… ας περιμένουν λίγο… θα ξαναπάμε για να μας δουν!

 5. Αν, ξεκινώντας για την εξόρμηση, νιώσαμε την καρδιά μας να φτερουγίζει διστακτικά μπροστά στο άγνωστο που μας επεφύλασσε η μέρα και ταπεινά εμπιστευτήκαμε τους πόθους μας σ’ Αυτόν…

  Αν δράσαμε, κινηθήκαμε, μιλήσαμε, βιώσαμε τις ώρες της εξόρμησης με συναίσθηση της τιμής και της ευθύνης μας και με συνεχή την επίκληση Εκείνου στο νου και στην καρδιά μας…

  Αν αποχαιρετώντας την Πανεπιστημιούπολη αισθανθήκαμε χαρούμενοι, αλλοιωμένοι, αποστασιοποιημένοι από τις μέχρι πριν λίγο τόσο χοϊκές σκέψεις μας, ώριμα προβληματισμένοι, λουσμένοι στο φως μιας χάρης που δεχτήκαμε χωρίς να αξίζουμε, χάριν του Ονόματος για το οποίο δώσαμε μαρτυρία…

  …τότε ναι, η εξόρμηση σίγουρα πήγε καλά!

  Γιατί ίσως… δεν είναι το μόνο σημαντικό μετά από μια εξόρμηση το πόσες ψυχές θα πλησιάσουν το Χριστό. Αυτό σπάνια το μαθαίνουμε. Αλλά και το κατά πόσο αυτή η εξόρμηση συνετέλεσε ώστε η δική μας ψυχή να Τον πλησιάσει βαθύτερα και ουσιαστικότερα!

   • Γειά σας παιδιά! Πέρασα και εγώ από τη Φιλοσοφική την Τετάρτη το πρωί και θέλω να απαντήσω στην Εμερεντιάνα ότι αρκετές φοιτήτριες ήταν στην κεντρική είσοδο της σχολής και έδιναν το περιοδικό. Η ώρα ήταν γύρω στις 12 παρά, ενώ ήμουν παρών και σε ανακοίνωση που έγινε σε αμφιθέατρο μετά τη μια,από αρκετούς φοιτητές και φοιτήτριες, οπότε πιστεύω ότι δεν ήταν δύσκολο να τους δεις. Βρίσκονταν στη σχολή αρκετή ώρα.

    Συγχαρητήρια στα παιδιά! Καλή συνέχεια!

    • Μιχαήλ την Τετάρτη είχα μάθημα 11-3,πήγα στην σχολή γύρω στις 10.30 ενώ και στο διάλειμμα δεν είδα κανέναν. Μάθημα είχα στον 4ο όροφο (440). Συνέπεσε πάντως τόσο με την υποδοχή των πρωτοετών, όσο και με την συνέλευση του ΚΑΡΦΙ-ΕΑΑΚ (δεν ανήκω στην παράταξη αυτή απλά αναφέρω το γεγονός) και η διακριτική ομάδα της Δράσης δεν ήταν εμφανής. Πάντως στο αμφιθέτρο 315 ήταν γραμμένη στον πίνακα η ηλεκτρονική διεύθυνση της Δράσεως. Εύχομαι να είχατε επιτυχία ώστε πολλά παιδιά να γνωρίσουν την υπέροχη ζωή κοντά στον Ζωοδότη Χριστό μας! Σας περιμένουμε ξανά!

 6. Δόξα τω Θεώ, λοιπόν!Χαίρομαι διαβάζοντας και τα άλλα σχόλια…! Για την επόμενη εξόρμηση θα βγει πάλι ανακοίνωση εδώ φαντάζομαι. Κάτι άκουσα για την πρώτη βδομάδα του Νοέμβρη,ίσως στην Ιατρική…Θα δούμε! Εμερεντιάνα,θα χαρούμε να μας δεις από κοντά σε κάποια από τις ευκαιρίες μας αφού δεν μας είδες στη σχολή σου!

 7. Θέλω νά ζητήσω συγγνώμη από όλα τα παιδιά που ήρθαν στην Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ για το ότι δεν τους είδα. Πραγματικά τα θαυμάζω καιτους εύχομαι να κατοικήσουν όλοι μαζί στην Ουράνια Βασιλεία κοντά σε Αυτόν που προσπαθουν να γνωρίσουν στους συμφοιτητές τους!Και πάλι συγγνώμη. Με αγάπη Χριστού.

  • Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη… Ίσως εσύ να μην “χρειαζόταν” να μας δεις.(Καταλαβαίνετε ελπίζω τί εννοώ!)Έτσι φαίνεται από τα όσα γράφεις τουλάχιστον.Παρ’όλα αυτά…θα χαρούμε να γνωρίσουμε από κοντά μια εν Χριστώ αδελφή!

 8. Σε ευχαριστώ πολύ για τα γεμάτα αγάπη λόγια σου. Να εύχεσαι και να προσεύχεσαι για την εν Χριστώ τελείωσή μου. Είναι βέβαια πάντοτε απαραίτητη η βοήθεια και η συντροφικότητα ειδικά όταν πρόκειται για τον αγώνα κατά των παθών μας! Καλόν αγώνα σε όλους μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ