Προσκύνημα – Εσπερινός στην Ι.Μ. Βηθλεέμ

6
160
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Μετά τις εξετάσεις μας οι φοιτήτριες της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης των Αθηνών θα έχουμε την ευκαιρία  την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου να ξαναβρεθούμε όλες μαζί σε έναν όμορφο περίπατο! Ένα προσκύνημα που θα μας στηρίξει πνευματικά στην αρχή του Τριωδίου και θα μας ξεκουράσει μετά από τον κόπο των εξετάσεων.

Αρχικά θα παρακολουθήσουμε τον Εσπερινό στην Ι.Μ. Βηθλεέμ στο Κορωπί, τον οποίο θα τελέσει ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Μυτιλήνης και κατόπιν θα χαρούμε την αδελφική αναστροφή στο Μαρκόπουλο Αττικής…

Αναχώρηση: 3:45 μ.μ. από ΜΕΤΡΟ Αμπελοκήπων

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιτέλους! Το περιμένουμε πώς και πώς! Τι ώρα περίπου θα γυρίσουμε; Υπάρχει χώρος και για άτομα που δεν έχουν δηλώσει ακόμα; Μέχρι πότε μπορούμε να δηλώσουμε; Ευχαριστώ!

  2. Αλήθεια, μια ωραία ευκαιρία στο τέλος της εξεταστικής! Άκουσα ότι θα επιστρέψουμε γύρω στις 9. Ευτυχώς είναι κοντά και το οικοτροφείο, για ώρα ανάγκης… Εξάλλου είναι καιρός να αρχίσουν και οι πρόβες για τους χορούς της εθνικής μας γιορτής!!!
    Οσο για τις δηλώσεις… Συνήθως υπάρχει χώρος, αλλά ας μην γινόμαστε και υπερβολικοι… ένα μηνυματάκι μέχρι την Παρασκευή τό βράδυ καλό θα είναι…

  3. Έχω να πω,ότι εναι πάρα πολύ ωραίο μοναστήρι και ότι θα περάσετε ΤΕΛΕΙΑ!!! Να ευχηθήτε και για μας που δεν θα έρθουμε!!! Χαίρετε!!!

  4. Ι.Μ. Βηθλεέμ! Μια ανάσα στο τέλος (ή λίγο πριν το τέλος, για κάποιες!). Μια πολύ ωραία ευκαιρία! Δόξα τω Θεώ! Ευχαριστούμε πολύ! Ήταν όλα πολύ ευλογημένα! Ο εσπερινός, η ομιλία, η εγκάρδια φιλοξενία του Κορωπίου και φυσικά τα τραγούδια απ’όλη την Ελλάδα! Ευχαριστούμε! Πλέον…..καλό νέο εξάμηνο! Και φυσικά…καλή εξόρμηση! Πειραιά..σου ερχόμαστε!

    Καλή δύναμη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ