«Θρησκευτικό βίωμα και Ψυχιατρική: Όρια και Προβληματισμοί»

3
25
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2013 οι φοιτήτριες της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών στις 7:00μ.μ. στο Εντευκτήριό μας (Μαυρομιχάλη 32, 2ος όροφος) θα έχουμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε διάλεξη με θέμα:

«Θρησκευτικό βίωμα και Ψυχιατρική: Όρια και Προβληματισμοί»

Προσκεκλημένος μας είναι ο κ. Στέφανος Κούλης, Ψυχίατρος, Διευθυντής Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε (Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας κι Ερευνών) Παραρτήματος Πάτρας και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών.

Καλή αντάμωση!

Πρόσβαση: Το κτίριο “ο Μέγας Βασίλειος” είναι εύκολα προσβάσιμο τόσο με μετρό, από το σταθμό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (έξοδος “Εθνική Βιβλιοθήκη”), όσο και με όλα τα λεωφορεία και τρόλεϊ που διασχίζουν τις οδούς: Ακαδημίας (στάση “Ακαδημία”), Ιπποκράτους (στάση “Διδότου”), Πανεπιστημίου (στάση “Ακαδημία”) και Χαριλάου Τρικούπη (στάση “Ναυαρίνου”).

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Καλησπέρα!
  Η παρακολούθηση της διάλεξης είναι ελεύθερη ή χρειάζεται η εγγραφή κάπου;
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  • Καλησπέρα!
   Βεβαίως και είναι ελεύθερη και δε χρειάζεται κάποια εγγραφή κάπου όπως και κάθε άλλη διάλεξη που ανακοινώνεται σε αυτή την ιστοσελίδα.

  • Καλησπέρα Olia.

   Η συμμετοχή στη διάλεξη αυτή, είναι ελεύθερη και μπορεί να έρθει όποια φοιτήτρια ενδιαφέρεται. Ως εκ τούτου, μπορείς να προσκαλέσεις όποιες γνωστές σου πιστεύεις πως θα ενδιαφέρονταν.

   Καλή αντάμωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ