Εξόρμηση στο Πανεπιστήμιο Πειραιά!

12
229
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση του περιοδικού μας στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (ΠΑ.ΠΕΙ.). Συνάντηση 10.45 π.μ. στην κεντρική είσοδο της Σχολής.

Πρόσβαση: Το Πανεπιστήμιο Πειραιά βρίσκεται στη διεύθυνση Καραολή και Δημητρίου 80 στον Πειραιά. Η κεντρική είσοδος είναι στην οδό Δεληγιώργη, αλλά υπάρχουν δυο ακόμη είσοδοι από Καραολή και Δημητρίου και από Τσαμαδού.

Ο πιο σύντομος τρόπος πρόσβασης είναι: με τον Ηλεκτρικό στο Φάληρο, και από εκεί παίρνουμε όποιο λεωφορείο περάσει, κατεβαίνουμε στάση Δημοτικό Θέατρο (είναι επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου) και ανεβαίνουμε την Καραολή και Δημητρίου μέχρι την είσοδο της σχολής.

Εναλλακτικά μπορεί κάποιος να κατέβει με τον Ηλεκτρικό στον Πειραιά και να ανέβει στην σχολή απ’ την οδό Τσαμαδού.

 

Σημείωση: Λόγω απεργιών των μέσων μεταφοράς, η εξόρμηση μεταφέρθηκε για την Πέμπτη 3/3 από την Τετάρτη 2/3 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη.

12 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ολόκληρο ταξίδι με λίγα λόγια, για να φθάσει κανείς στον τόπο της εξόρμησης!
  Σκέφεται κανείς πως το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη αποτελεί αλλαγή ενός μόλις ακόμη μεταφορικού μέσου…ας το’χουμε στα υπόψιν!

 2. Νομίζω οτι σκοπός των εξορμήσεων του περιοδικού είναι ιεραποστολικός! Οπότε το «ολόκληρο ταξίδι»΄στον τόπο εξόρμησης, ΑΞΙΖΕΙ!!!

  • Αξίζει το «ολόκληρο ταξίδι» και με το παραπάνω! εννοείται!! Αξίζει, γιατί αναριθμήτως πιο πολύ ΑΞΙΖΕΙ Αυτός για τον οποίο το κάνουμε. Και για να’μαστε ειλικρινής, δεν πάμε και με τα πόδια! ούτε θαλασσοδερνόμαστε, όπως αρκετοί. Λίγοι μεν αλλά υπαρκτοί και πολύ ευεργετημένοι!

 3. Πολύ χαριτωμενη παρατήρηση!Πάντως το τεύχος Φεβρουαρίου είναι τόσο ωραίο που αξίζει ένας κόπος παραπάνω για να φτάσει στα χέρια των συμφοιτητών μας.

 4. Καλή εξόρμηση με άριστα κατά Χριστόν αποτελέσματα! Πολύ όμορφο και το τεύχος Μαρτίου της Δράσις. Εαν δώσετε και αυτό πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθούν οι συμφοιτητές μας. Καλή δύναμη! (Περιμένουμε αποτελέσματα για να δοξολογήσουμε τον Θεό και να ευχαριστήσουμε και τους συμμετέχοντας)

 5. Πώς πήγε η εξόρμηση;Θέλουμε να μάθουμε και όσοι δεν μπορέσαμε να πάρουμε μέρος.

 6. Πολύ ωραία ήταν!!Αν και δεν ήμασταν πολλοί κα δεν δώσαμε πολλές Δράσεις νομιζω ότι και μόνο με τη παρουσία μας μιλήσαμε στους φοιτητές!!!Καλή συνέχεια..

  • Θα μου επιτρέψεις να…διαφωνήσω! Δεν ήσασταν καθόλου λίγοι αν λάβεις υπόψιν σου ότι το Πα.Πει. είναι μακρυά και δεν βολεύει να συνδυάσεις και άλλες υποχρεώσεις σου… Υπάρχουν αρκετοί που πραγματικά θα ήθελαν και αυτοί να κάνουν τον κόπο αλλά πραγματικά δεν προλάβαιναν!
   Οι Δράσεις και αυτές δεν μου φάνηκαν λίγες! Σχεδόν 40 συμφοιτητές μας την κρατούν τώρα στα χέρια τους…ποιος ξέρει τι άλλο γίνεται μέσα τους;!
   Να είστε καλά! Και στην επόμενη και μέχρι την επόμενη…όπου είναι ο καθένας μας….να μιλάμε με όποιον τρόπο…πάντα με τη Χάρη του Θεού!;-)

   • Δίκιο έχεις! Απλώς σύγκρινα τη χθεσινή εξόρμηση με την αντίστοιχη της φιλοσοφικής όπου και εκεί ένα κτίριο έχει πολλές σχολές…

  • Έχει ήδη ανακοινωθεί…
   Τετάρτη 16/3 στη Σχολή Θετικών Επιστημών της Πανεπιστημιούπολης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ