Εξόρμηση στο Παιδαγωγικό Τμήμα

9
572
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010 και ώρες 9.45π.μ. – 11.45π.μ. θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση του περιοδικού μας στο Παιδαγωγικό Τμήμα και στο Τμήμα Αγωγής Προσχολικής Ηλικίας του ΕΚΠΑ.

Συνάντηση στις 9.30π.μ. στην είσοδο της Σχολής.

Πρόσβαση: η Σχολή βρίσκεται επί της οδού Ναυαρίνου (συμβολή με Χαριλάου Τρικούπη) στο κέντρο της Αθήνας και προσεγγίζεται εύκολα τόσο με μετρό, από το σταθμό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (έξοδος “Εθνική Βιβλιοθήκη”), όσο και με όλα τα λεωφορεία και τρόλεϊ που διασχίζουν τις οδούς: Ακαδημίας (στάση “Ακαδημία”), Ιπποκράτους (στάση “Διδότου”), Πανεπιστημίου (στάση “Ακαδημία”) και Χαριλάου Τρικούπη (στάση “Ναυαρίνου”).

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Καλή επιτυχία!
  Ευτυχώς, σε αυτή τη σχολή, απ΄ό,τι θυμάμαι, δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος κι έτσι δε θα υπάρξουν πολύ που να…γλυτώσουν από την παρουσία σας!!
  Ο Θεός μαζί σας!

 2. Καθόλου ελεύθερος χώρος…τόσο που σε δυσκολεύει.Ειδικά όταν πήγαμε σήμερα εμείς(περίπου 30!!)έφραξε τελείως. Δόξα τω Θεώ, πολύ καλά πήγε και η σημερινή Εξόρμηση!Τί λέτε και οι υπόλοιποι;Πήγαμε και σε καθηγητές και κάποιοι ανταποκρίθηκαν θετικά!Και οι φοιτητές το ίδιο!Τώρα…προσευχή:για όσους πήραν,για όσους δεν πήραν και είδαν,άκουσαν,προβληματίστηκαν ίσως… Και μην ξεχνάμε: “ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ”!!!

 3. Μπράβο, μπράβο!
  Τα καλύτερα ακούστηκαν:Συζητήσεις διαρκείας, ενδιαφέρον και ευχές από την πλευρά των καθηγητών, μεγάλη συμμετοχή από την πλευρά της ΧΦΔ!
  Και αν δε με απατούν οι πληροφορίες μου, ένας καθηγητής αν και έσβησε όλα όσα είχαν γραφτεί στον πίνακα, άφησε το “www.xfd.gr” να…μορφώνει, να φωτίζει και να..εμπνέει τους φοιτητές που πέρασαν και θα περάσουν από αυτή την αίθουσα!Γράφονται συχνά τόσο χρήσιμα και ωφέλιμα πράγματα στους πανεπιστημιακούς πίνακες, άραγε;
  Πόσες δράσεις μοιράστηκαν;
  Πάντως, και οι φοιτητές του Παιδαγωγικού πρέπει να ήταν πολύ βοηθητικοί καθώς η ομάδα ήταν υπερκινητικότατη!
  Μπράβο σε όλους όσους και μόνο με την παρουσία τους πρόσφεραν μια διαφορετική οπτική στους δασκάλους που μεθαύριο θα διακονούν τα παιδιά μας, το μέλλον της χώρας μας!
  Και τώρα…Ας Τον αφήσουμε να συνεχίσει το θαύμα Του!
  “Γρηγορείτε!”:Τα Πανεπιστήμια μας σας περιμένουν και σας έχουν ανάγκη!

  • Έτσι είναι…! Δόθηκαν 40 τεύχη!Βέβαια ο αριθμός δεν έχει ιδιαίτερη σημασία λένε!
   Όντως τα παιδιά του τμήματος βοήθησαν πάρα πολύ(και φοιτητές και φοιτήτριες)τόσο στο να κινηθούμε μέσα στη σχολή,όσο και στο να πληροφορούν τους συμφοιτητές τους για το ποιοί είμαστε!Και μάλιστα κάποιοι έχασαν και το μάθημά τους εκείνη την ώρα!Ευχαριστούμε πολύ!
   Καλή συνέχεια…

 4. Καλά η εξόσμηση αυτη ήταν υπέροχη!!!!Αν και δεν ήμουν καθ’όλη τη διάρκεια της, συνειδητοποίησα ότι ήμασταν πάρα πολλοι(τα άγορια μάλιστα αυξηθηκαν)και ότι υπήρχε ανταπόκριση απο φοιτητές και καθηγητες!Μια μάλιστα καθηγήτρια μας θαύμασε, μας ενθάρρυνε και πήρε πάνω από μια Δράση(αν δε με απατούν οι πληφορίες μου)!!!!!Κολλήσαμε και ένα μεγάλο χαρτόνι που έχει μερικα πνευματικά άρθρα και πληροφορίες για το που θα μας βρουν!!!!Το προσεχω σαν τα μάτια μου!!Κάθε φορα που το βλέπω χαίρομαι πάρα πολυ!!!!Καλή συνέχεια!!!!!!!!!!

  • Καλησπέρα!Χρόνια Πολλά!
   Μακάρι να πήγε τόσο καλά η εξόρμηση!!Απ΄ό,τι φαίνεται, ο Θεός δε μας αφήνει μόνους μας, αρκεί να Τον επικαλούμαστε!
   Η εξόρμηση στη σχολή που φοιτάς είναι ίσως η πιο δύσκολη αλλά εκεί είναι που αξίζει να δίνεις ηχηρό παρόν καθ’όλη τη διάρκειά της, γνωστοποιώντας σε όλους τους συμφοιτητές σου ότι έισαι κι εσύ ένας από αυτούς που ζουν λίγο αλλιώς, καθώς γνωρίζεις τη μια και μοναδική Αλήθεια!Έτσι, ξέρουν πως ακόμα κι αν μετά από καιρό θελήσουν να μάθουν για τη Χ.Φ.Δ., θα υπάρχεις εσύ εκεί να τους βοηθήσεις!
   Αλήθεια, παραμένει εκεί το χαρτόνι, ε;Μπράβο, μακάρι!Να μας ενημερώνεις για την…πορεία του, μας δίνεις θάρρος!
   Μακάρι στην επόμενη εξόρμηση να είσαι κι εσύ κι όλοι μας καθ΄όλη τη διάρκειά της!Ίσως να αξίζει πιο πολύ απο οποιοδήποτε μαθημα!

   • Τι εννοείς η σχολή που φοιτώ είναι ίσως η πιο δύσκολη;Από άποψη μαθημάτων ή κατά πόσο ανταποκρίνονται οι φοιτητές της σε μια ομάδα φοιτητών που παρουσιάζει ενα ορθόδοξο χριστιανικό περιοδικό;Νομίζω υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από την πλευρά των φοιτητών σε αυτό το θέμα-Δόξα τω Θεό.Τουλάχιστον γνωρίζω αρκετους φοιτητές που διαφυλάσσουν την ορθόδοξη πίστη μας.Να δώσει όμως ο Θεός να αυξηθούν, και στο παιδαγωγικό καθώς και σε όλες τις σχολές!
    Αυτό που λες ότι όταν θελήσουν να μαθουν κάτι για την Χ.Φ.Δ, θα σε ρωτησουν αφου ξέρουν ότι μπορεις να τους βοηθήσεις ισχυει,δηλαδη το έχουν υπόψη τους!Να φανταστεις προτεινα σε μια κοπέλα το περιοδικό και μου είπε:”Ευχαριστώ αλλα δε θα πάρω.Όταν όμως θελήσω θα σου πω”.Μου έκανε πολύ εντύπωση!!! Πραγματικα χάρηκα πολύ!Να δώσει ο Θεός να θελήσει κάποτε….

    • Χαίρετε!(…μήπως να αντικαταστηστουμε αυτο κοινότυπο χαιρετισμό με…”Γρηγορείτε”; :))
     Όσο για τη μικρή παρανόησή σου, εννοούσα πως για καθέναν μας, η εξόρμηση στη σχολή στην οποία ο ίδιος κινείται είναι ίσως η πιο δύσκολη!Για τη δυσκολία των μαθημάτων, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη αλλά απ΄ό,τι ακούγεται είναι αντιστρόφως ανάλογη με τη δυσκολία της προαναφερθείσας εξόρμησης!
     Επομένως, αφού υπάρχουν τόσες ψυχές που Τον ποθούν στη σχολή σου, εύχομαι για όλες να βρουν το δρόμο τους χάρις σε εσένα που θα μετατρέπεις με το δικό σου αγώνα τη σχολή σου σε πεδίο…Δράσης!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ