Εξόρμηση στη Θεολογική Σχολή

4
15
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Την Τρίτη 12 Απριλίου 2011 και ώρα 11.00π.μ.-1.00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση του περιοδικού μας στη Θεολογική Σχολή.

Συνάντηση στις 10:45π.μ. στην είσοδο της Σχολής.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πώς πήγε; Φαντάζομαι ότι οι θεολόγοι είναι αρκετά προσιτοί σε τέτοια ζητήματα.

  2. Βασικά δεν πήγαμε μόνο στη θεολογική, αλλά και στη φιλοσοφική. Η αλήθεια είναι πως τους θεολόγους τους περιμέναμε λίγο πιο δεκτικούς! Σίγουρα όμως ήταν καλύτερα από άλλες φορές. Απ’ όσα μου είπαν δώσαμε γύρω στις 70 δράσεις. Γενικά ήταν καλά! Αυτό που κατάλαβα είναι πως μπορεί κάποιοι καθηγητές να μας επιπλήττουν για την που κάνουμε, αλλά υπάρχουν κι εκείνοι που όχι μόνο δε διαφωνούν, αλλά παραπονιούνται και για το ότι πάμε μόνο κάθε ! Δόξα τω Θεώ!

    Καλή συνέχεια και φυσικά καλή ΑΝΆΣΤΑΣΗ..
    Αν και θα τα ξαναπούμε μέχρι τότε…!

  3. Οι Θεολόγοι ήταν άφαντοι. Ελάχιστος κόσμος στην θεολογική γι αυτό πήγαμε Φιλοσοφική.

  4. Ναι,η αλήθεια είναι ότι τα αμφιθέατρα της Θεολογικής Παναγιώτη γεμίζουν ΜΟΝΟ στις εξεταστικές…. Θα διαφωνήσω μαζί σου Rodana ότι οι Θεολόγοι είναι προσιτοί σε τέτοια θέματα!!! Μπαίνουν αρκετά «άσχετοι» στην σχολή και ίσως «κατά τύχη» οπότε δεν νομίζω να ενδιαφέρονται για τέτοιου είδους ζητήματα και δράση… Επίσης μου φαίνεται πως και οι πιο σχετικοί που περνάνε δεν έχουν και τόση εμπιστοσύνη!!! Πάντως Δόξα τω Θεώ που πήγε καλά η εξόρμηση σήμερα! Μπράβο παιδιά!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ