Εξόρμηση στην Ιατρική Σχολή

4
237
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011 η Χριστιανική Φοιτητική Δράση Αθηνών επιχειρεί τη δεύτερη εξόρμηση της χρονιάς με το τεύχος Νοεμβρίου στην Ιατρική Σχολή Αθηνών! Συνάντηση στις 9:30π.μ. στο Άγαλμα του Ιπποκράτη!

 

Πρόσβαση:Η Ιατρική Σχολή είναι εύκολα προσβάσιμη από το Μετρό Αμπελοκήπων (έξοδος Αλεξάνδρας/Πανόρμου) με τα λεωφορεία 230 και Β5 ή με ένα 12λεπτο περπάτημα.

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Καλή και καρποφόρα εξόρμηση!
  Αν και το τεύχος του Νοεμβρίου είναι λίγο ιδιαίτερο, εύχομαι να αγγίξει τους μελλοντικούς ιατρούς!
  Και να μην ξεχνάμε να «διαφημίζουμε» και το site μας!
  Ακόμα κι αν μερικοί δείχνουν αρνητικοί όταν είναι μπροστά στους συμφοιτητές τους, όταν θα μείνουν μόνοι τους με τον εαυτό τους στο σπίτι ίσως θελήσουν να το ψάξουν περισσότερο!

 2. Συμφωνώ απόλυτα με την προλαλήσασα!!!
  Από ένα site…από ένα περιοδικό μπορούν να σωθούν πολλές ψυχές!!!Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά!
  Περιμένουμε νέα από όσους μπορέσουν να πάνε!!!

 3. Παρά τις δυσκολίες η σημερινή εξόρμηση κύλισε ομαλά και η ανταπόκριση των φοιτητών ήταν ικανοποιητική. Η σχολή είχε λίγο κόσμο όμως υπήρχαν και αξιοσημείωτα περιστατικά. Θα ξεχώριζα την ένθερμη υποδοχή δύο καθηγητών οι οποίοι γνώριζαν το περιοδικό ως φοιτητές και εξεπλάγησαν ευχάριστα μαθαίνοντας ότι ακόμα κυκλοφορεί. Απαίτησαν μάλιστα να τους διανέμεται κάθε μήνα προκειμένου κι εκείνοι να αναζωογονούνται. Θαυμαστό περιστατικό με πρωταγωνιστές μάλιστα ανθρώπους καταξιωμένους στο χώρο τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ