Εκδηλώσεις Εβδομάδας (21/3-27/3, Γ΄Νηστειών)

0
372
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Την τρέχουσα εβδομάδα οι φοιτητές της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης θα έχουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε αρκετές εκδηλώσεις της Χ.Φ.Δ.

Τρίτη 22 Μαρτίου, ώρα 8.15μ.μ.: Ανοιχτή Συζήτηση-Λύση Αποριών με τους κυκλάρχες μας π.Χριστοφόρο Μυτιλήνη και π. Χριστόδουλο Κογιώνη στο “Μέγα Βασίλειο”

Παρασκευή 25 Μαρτίου: Εορτή του Ευαγγελισμού, Εθνική Επέτειος

  • ώρα 6.00μ.μ.: Ακολουθία των Χαιρετισμών της Παναγίας και εξόρμηση αγάπης στον Οίκο Ευγηρείας “Ειρήνη”. Μετά την ακολουθία των Χαιρετισμών θα έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με τους τροφίμους του γηροκομείου.

Το γηροκομείο “Ειρήνη” βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κριεζή και Ιωάννου Χρυσοστόμου στο Πολύδροσο Αμαρουσίου. Στις 5.30 μ.μ. θα αναχωρήσει πούλμαν από το Οικοτροφείο (Καρτάλη και Βασιλίσσης Σοφίας) με κατεύθυνση τον οίκο ευγηρείας. Εναλλακτική πρόσβαση: Από το σταθμό μετρό ΧΑΛΑΝΔΡΙ, παίρνουμε τα τοπικά λεωφορεία 402 ή 412 και κατεβαίνουμε στη στάση ΝΟΥΦΑΡΟ στην οδό ΑΚΑΚΙΩΝ.

  • ώρα 9.00μ.μ.: Εορταστικό δείπνο με επετειακή εθνική αναφορά, στο Οικοτροφείο (Καρτάλη 7, απέναντι από την πλατεία Μαβίλη, σταθμός μετρό ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ)

Σάββατο 26 Μαρτίου, ώρα 5.00μ.μ.: Εθνική Εορτή “Μεσολόγγι-το αλωνάκι της θυσίας”

Κυριακή 27 Μαρτίου (Σταυροπροσκυνήσεως)

  • ώρα 7.00π.μ.: Όρθρος και Θεία Λειτουργία για τη Χ.Φ.Δ. στο Παρεκκλήσιο του Συλλόγου “Ο Μέγας Βασίλειος”, Μαυρομιχάλη 32. Πρόσβαση εύκολη από μετρό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
  • ώρα 5.30μ.μ.: Εθνική Εορτή “Μεσολόγγι-το αλωνάκι της θυσίας”
  • ώρα 8.00μ.μ.: Κύκλοι μελέτης Αγίας Γραφής στο εντευκτήριό μας, στο κτήριο του Συλλόγου “Ο Μέγας Βασίλειος”

Μην ξεχάσεις να δηλώσεις και για την εκδρομή σε Σάμο-Έφεσο! Δηλώσεις αυστηρά έως 31 Μαρτίου!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ