Εθνική εορτή – αφιέρωμα: Άγιος Γρηγόριος ο Ε’

3
531
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Πρόκληση 25η Μαρτίου 2009

Σας προσκαλούμε στην εθνική εορτή – αφιέρωμα:

ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ε’, ο Πατριάρχης του χρέους και της θυσίας

την Κυριακή 22 Μαρτίου 2009, ώρα 5 μ.μ. (για τα παιδιά και τους γονείς τους)

και την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009, ώρα 6 μ.μ.

Η γιορτή  θα περιλαμβάνει χορωδία με παραδοσιακά τραγούδια, δημοτικούς χορούς και το σκετς που θα παρουσιάσει τη μορφή του Αγίου Εθνομάρτυρος Γρηγορίου του Ε’.

Αίθουσα ΓΕΧΑ Αμπελοκήπων
(Μ. Σπηλαίου 4 και Βαθέος, πίσω απ’ τη ΓΑΔΑ, πλησίον ΜΕΤΡΟ Αμπελοκήπων)

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Έχοντας δει την γιορτή στη χθεσινή πρώτη παράσταση και συμμετέχοντας στη χορωδία, θα ήθελα να προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους φίλους το σκέφτονται ακόμη για το εαν θα έρθουν την Τετάρτη, να ξεπεράσουν κάθε δισταγμό…! Πρόκειται για μια παράσταση που έχει κάτι το διαφορετικό από τις προηγούμενες ενώ παράλληλα φωτίζει και πλευρές της ιστορίας μας που έχουν διαστρεβλωθεί. Λοιπον σας περιμένουμε την Τετάρτη!!

 2. Την Τετάρτη 25 Μαρτίου ανήμερα της Εθνικής Εορτής οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της ΧΦΔ θα πρέπει να δώσουν το παρών στην γιορτή που θα γίνει…
  Η μορφή του Αγίου Γρηγορίου E’, οι αξιόλογες προσπάθειες σε επίπεδο ερμηνείας από τους φοιτητές της ΧΦΔ και τους μαθητές των ΧΑ Αθηνών, και η πλήρης τεχνική κάλυψη σε επίπεδο σκηνικών, ήχου και εικόνας συνθέτουν το παζλ της εθνικής γιορτής που θα δείτε….

  Μην την χάσετε γιατί θα χάσετε!!

  Υ.Γ. Πείτε το και σε φίλους και φίλες σας…

  • Θα ήθελα να παρακαλέσω να ανέβαινε το σενάριο για το σκετς, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να αναιβεί και σε άλλους χώρους εν όψη της προσεχούς επετείου.
   Ευχαριστώ
   email:theyalter@hotmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ